White0217

Intex and CO your quality expert in linen and textile

Постојаниот стремеж кон усовршување, надградба и развој како на производствениот погон така и на својот персонал им овозможува на нашите клиенти висококвалитетни производи и услуги, зголемена профитабилност и уникатни производи кои со својата перфекција се издвојуваат од својата конкуренција.


Како full-service компанија, Интекс & Ко успешно ги застапува потребите на многу реномирани странски компании на Германскиот, Холандскиот, Францускиот и Швајцарскиот пазар. Нашите производи се дел од асортиманот на едни од најпознатите фирми како што се: Witt Weiden, Baby Butt, Baby Walz, Prenatal, Bader и др.

1419

 • bibernalogo
 • family-kollektion
 • babyartikel
 • tradeline
 • bene-vit
 • Haton-logo
 • PrenatalLOGO
 • baby-walz
 • bader-header-logo
 • head_de
 • windeln-logo
 • Witt-Weiden